HTML

Sziget mindenhol

Mindenhol sziget.

Friss topikok

  • xd hulgani horváth.hu: szentem igazad van mindenhogyan eggyetértek! (2011.02.19. 19:01) Idézet

Linkblog

Miről is van itt szó

2009.01.31. 23:46 Bicskas

Üdv mindenkinek a 4. nekifutásban, hogy blogot írjak. Próbálkoztam én már mindenféle témákkal a lustaságom egyikkel sem birkózott meg, de majd most. Amikor a kedvenc szavamról írok, a SZIGETről. A szóról, a jelentéséről, mindenről aminek belevették a nevébe. Meg persze rengeteg képről mert a motívum is régóta fel fel bukkan a legfurcsább helyeken.

A Sziget fesztivál egy kurva menő többletjelentéssel ruházta fel a szót. Csak annyit mondasz, sziget, és mindenkinek a bulizás jut eszébe. Ami király, mert önmagában nem volt túl vidám szó, Napóleonnak biztos nem. Robinson se hobbiból élt 26 évet egy szigeten. A Lost aztán megint pozitív irányba billenti a mérleget. Tahiti és Hawaii meg főleg. Mindenhol visszaköszön a szó maga, de összemosva totál random szavakkal talán még gyakrabban. Mindenki akar egy kicsit az életérzésből. De ez csak nagyon kis része lesz ennek a blognak. Ottvannak a szigetországok, nem kisebbek mint Jamaika vagy Kuba vagy rengeteg másik. Léteznek magyar települések is Szigetszentmiklós meg Dunasziget. Az irodalomban egy egész műfaj szól hajótöröttekről egy lakatlan szigeten. Elő lesznek szedve mind.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persze nem szabad megfeledkeznünk a képről magáról sem. Ez is előbukkan úton útfélen. Képeken és logókon, néha még cukorkásbódék oldalán is.

 

 

 

Kb ez lesz. Jó szórakozást!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetx.blog.hu/api/trackback/id/tr66915265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása