HTML

Sziget mindenhol

Mindenhol sziget.

Friss topikok

  • xd hulgani horváth.hu: szentem igazad van mindenhogyan eggyetértek! (2011.02.19. 19:01) Idézet

Linkblog

Film nem is olyan régről

2009.02.02. 12:54 Bicskas

A történet a XXI. század közepén játszódik, Lincoln 6-Echo (Ewan McGregor) és Jordan 2-Delta (Scarlett Johansson) többszáz társukhoz hasonlóan szigorú ellenőrzés alatt élnek, mindegyikük abban reménykedik, hogy kiválasztják a Szigetre, amely az egyetlen lakható hely maradt a Földön egy ökológiai katasztrófa után.

Lincolnt megmagyarázhatatlan rémálmok gyötrik, egyre növekszik benne a kíváncsiság a külső világ iránt, amit sohasem látott, és szörnyű felfedezésre jut: minden hazugság, amit eddig saját magáról és a világról tudott, a Sziget meséje pedig a legkegyetlenebb átverés. Miután kiderül számukra, hogy holtan értékesebbek, mint élve, Lincoln és Jordan megszöknek a zárt létesítményből, ahol addigi életüket töltötték. Az ismeretlen külvilágban aztán szerelem ébred közöttük, de hajtóvadászat indul ellenük, és csak egyetlen céljuk lehet: megúszni élve. (port.hu)

 

Szólj hozzá!

Címkék: filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetx.blog.hu/api/trackback/id/tr49915361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása